Η Ιστορία μας

7 Ιουλίου 2010

Ίδρυση του Pagkaki.gr

To Pagkaki.gr ιδρύεται από εφτά φίλους τον Ιούλιο του 2010. Η ιδέα να υπάρχει ένα site για να σχολιάζουμε και να παρουσιάζουμε τα ενδιαφέροντά μας ως παρέα, κυρίως για ταινίες, μουσική και πληροφορική.
Αρχικά θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα blog, όπου όλοι θα γράφαμε για ό,τι ο καθένας ήθελε.

7 Ιουλίου 2010

10 Ιουλίου 2010

Το πρώτο λογότυπο και χρώμα

Η πρώτη μας προσπάθεια για δημιουργικά του site όπως φαίνεται δεν ήταν και η καλύτερη. Η απουσία επαγγελματία σχεδιαστή είναι εμφανής, αλλά η προσπάθεια μετράει. Με το κόκκινο χρώμα θα πορευθεί το site για τα επόμενα χρόνια.
Η ιδέα του blog φεύγει πλέον από το τραπέζι και το pagkaki.gr δημιουργείται ως ένα site ποικίλης ύλης, μιας και η ομάδα των 7 ατόμων έμοιαζε αρκετή για να καλύψει όλη τη θεματολογία.

10 Ιανουαρίου 2011

Το νέο λογότυπο

Αλλαγή λογότυπου, με wide και square μορφή, για site και social media αντίστοιχα.
Η ομάδα δουλεύει καλά, αλλά ήδη κάποια μέλη δεν έχουν αρκετό χρόνο για συνεισφέρουν όσο θα ήθελαν.

10 Ιανουαρίου 2011

2 Μαρτίου 2012

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή

To Pagkaki.gr αλλάζει εμφάνιση, ομάδα και λογότυπο. Οι αλλαγές γίνονται λόγω ανάγκης, μιας και η ομάδα μικραίνει. Πολλοί από τους φίλους που το ξεκίνησαν δεν έχουν το χρόνο πλέον να ασχοληθούν, στηρίζουν αλλά δεν μπορούν να γράφουν στο site. Καινούριο οργανόγραμμα και νέα προσπάθεια για να γίνει το Pagkaki.gr μεγάλο.

23 Οκτωβρίου 2013

Οι αλλαγές συνεχίζονται

Μαζί και οι αλλαγές στα λογότυπα. Νέες κατηγορίες, όπως το PagkArt για θέατρο και τέχνες και το Pagkaki+ για όλα τα υπόλοιπα. Τα άτομα όμως πλέον είναι 4 και δεν μπορούν να καλύψουν όλα τα θέματα. Ο χρόνος λόγω και άλλης εργασίας για κάποιους είναι περιορισμένος.

23 Οκτωβρίου 2013

9 Ιουνίου 2016

Σκιά...

Ήδη από το 2015 έχει αρχίσει η αποδυνάμωση της ομάδας. Από το 2016 μόνο 2 μέλη έχουν απομείνει και η κάλυψη των θεμάτων είναι αρκετά δύσκολη. Κάποιες κατηγορίες βγαίνουν από τη θεματολογία και στο παγκάκι πέφτει σκιά, όπως και στο λογότυπο.

1 Νοεμβρίου 2018

Επιστροφή στην αρχική ιδέα

Το Pagkaki.gr ξανα-αλλάζει! Αυτή τη φορά επιστρέφει στην αρχική ιδέα, αυτή του Blog. Παράθεση ιδεών και απόψεων πάνω στα βασικά θέματα που είχε από την αρχή το site, δηλαδή πληροφορική, τεχνολογία, video games και κινηματογράφου. Μαζί και αλλαγή λογότυπου.
Ας αράξουμε λίγο να πάρουμε μια ανάσα...

1 Νοεμβρίου 2018

Flex 
Πού ταξιδεύει το μυαλό όταν περπατάς στο δρόμο; Τι σκέφτεσαι όταν κάθεσαι στο παγκάκι να πάρεις μια ανάσα;

Εδώ μοιραζόμαστε τις δικές μας σκέψεις, τα ενδιαφέροντα μας. Το pagkaki.gr δεν έχει εξειδίκευση, δεν είναι επιστημονικό ούτε καταρτισμένο σε όλα τα θέματα που αναφέρονται ή σχολιάζονται μέσα στα κείμενά του. Είναι απλά οι ιδέες μας, οι σκέψεις μας, όπως αυτές μας έρχονται όταν αράζουμε σε ένα παγκάκι.

Θα χαρούμε να διαβάσουμε και τις δικές σου απόψεις, να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε, να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε.

Θεματολογία του Pagkaki.gr

  • Θέαμα / Ψυχαγωγία 
  • Τεχνολογία / Πληροφορική
  • Τρόπος ζωής / Γονική μέριμνα

 

Πολιτική απορρήτου ιστοτόπου

Αυτή η πολιτική απορρήτου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο το Pagkaki.gr χρησιμοποιεί και προστατεύει κάθε πληροφορία που δίνετε στο Pagkaki.gr όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

Πατήστε το κουμπί για να δείτε όλους τους όρους χρήσης του Pagkaki.gr.

© 2021 Pagkaki.gr. All Rights Reserved.